Quina política guarda silenci després de la seva desfeta electoral?

Alba Vergés

La candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, encara no ha comentat el seu revés electoral. L’exconsellera de Salut, que també és la vicepresidenta del Parlament, i presidenta en funcions de la cambra catalana després de la suspensió de Laura Borràs, va ser la gran (?) aposta republicana per trencar l’hegemonia de Marc Castells (Junts), que ha augmentat en un edil la seva representació a l’Ajuntament d’Igualada -ha quedat a un regidor de la majoria absoluta. Lluny d’això, Vergés ha perdut dos regidors amb relació als resultats del 2019, quan ella no hi concorria, i ha vist com els socialistes li prenien el lideratge de l’oposició.

Qui si ha parlat ha estat ERC a Igualada, que ha emès un comunicat a on reconeixen no haver obtingut els resultats que “esperàvem i desitjàvem”. Agraeixen, però, de la confiança de les 2.400 persones que els van votar.

Entre les últimes piulades de Vergés, hi ha la de quan va anar a votar. També s’ha fet ressò del 4è aniversari de TV3 i Catalunya Ràdio, acte en què va ser present la política igualadina, entre altres temes. De la derrota a Igualada, res de res. Quina en porta de cap?

(Visited 310 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari