Correus dona per vàlids el 49,7% dels vots per correu sol·licitats a Melilla pel 28-M

L'empresa pública va registrar un increment substancial de peticions de vot per correu a la ciutat autònoma

  Preparatius de les eleccions del 28 de maig a Barcelona (ACN)

  Correus ha donat per vàlids 5.814 dels 11.707 vots per correu sol·licitats a Melilla. Es tracta del 49,7% de les sol·licituds per votar a la ciutat autònoma el 28-M. Finalment, en una nota informativa d’aquest divendres Correus ha explicat que s’han admès gairebé la meitat de les peticions registrades a la ciutat autònoma després de l’escàndol per la presumpta compra de vots.

  L’empresa pública va registrar un increment substancial de peticions de vot per correu a Melilla, que ascendien al 20% del total quan la mitjana a Espanya no arriba al 3%. El cas va provocar la detenció d’almenys una desena de persones entre les quals el número tres de la formació Coalició per Melilla.

  Les detencions es van produir després de detectar un intent de suborn a funcionaris de Correus de Barcelona, on la trama volia portar milers de vots per esquivar els controls establerts per la Junta Electoral Central (JEC) davant la sospita d’un intent d’alterar les eleccions.

  (Visited 30 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari