Detectat un intent de suborn a funcionaris de Correus a Barcelona vinculat a la trama de Melilla pel 28-M

Segons la Cadena Ser, la idea era dur els vots per correu a les oficines del nord d'Espanya i remetre'ls a les urnes

  Oficina de Correus (ACN)

  L’operació de la Policia Nacional a Melilla contra la trama de compra de vots de cara a les eleccions del 28-M ha causat la posada en marxa d’un operatiu contra un intent de suborn a funcionaris de Correus de Barcelona per treure de la ciutat autònoma els vots per correu. Segons ha publicat la Cadena Ser, la idea era dur aquests vots a les oficines de Correus del nord d’Espanya i, des d’allà, remetre’ls a les urnes.

  La primera fase de l’operació ja ha causat la detenció de nou persones, tres aquest dilluns i sis aquest dimarts, i s’han escorcollat deu domicilis i locals comercials. La policia treballa per recuperar els vots per correu, i ja n’ha trobat molts preparats per ser duts a les oficines. D’altra banda, la delegació del govern central a Melilla ha confirmat l’intent de suborn a Barcelona, tot i que ha assegurat que no ha sigut el que ha motivat l’operació a la ciutat autònoma.

  Com indica el mitjà esmentat, segons les dades del Ministeri de l’Interior, fins a aquest dilluns Correus havia validat l’11% de les 11.707 sol·licituds de vot per correu a Melilla pel 28-M.

  (Visited 74 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari