Junqueras: “Qualsevol vot independentista que no vagi a ERC serà un vot llençat”

Reivindica l'1-O i crida a omplir les urnes de vots republicans perquè els ajuntaments ajudin a fer un nou referèndum

El president d'ERC, Oriol Junqueras, a un míting del partit a Horta (Bernat Vilaró, ACN)
El president d'ERC, Oriol Junqueras, a un míting del partit a Horta (Bernat Vilaró, ACN).

El president de ERC, Oriol Junqueras, ha avisat que cada vot independentista a l’àrea metropolitana que no vagi a Esquerra serà un “vot llençat” que “avalarà el règim més contrari a l’esperança de la gent i del país”.

Durant el míting d’aquest dissabte a Cornellà (Baix Llobregat), ERC ha arrencat més crits “d’independència” que mai, almenys en la campanya del candidat a Barcelona, Ernest Maragall. Junqueras ha reivindicat l’1-O i ha cridat a omplir les urnes de vots republicans perquè els ajuntaments ajudin a fer un nou referèndum. El president del Govern català, Pere Aragonès, ha instat les “mares i pares” de l’1-O a tenyir Catalunya de groc el 28-M.

L’acte central d’ERC ha servit perquè els pesos pesants del partit reivindiquessin el seu compromís independentista. Junqueras ha afirmat que “tothom sap” que quan es posin a tornar a posar les urnes per un referèndum “les posarà ERC”. El president del partit ha afegit que per això volen guanyar a l’àrea metropolitana: “Qualsevol vot independentista que no vagi a ERC és un vot llençat”, ha asseverat.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari