Grau reivindica Ciutadans i carrega contra el “cutrefatxerio corrupte” de Vox i el PP: “Banda de traïdors i ganduls”

Carrizosa carrega contra els populars per buscar suports entre membres "descartats" de Cs

L'alcaldable de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau, i Carles Carrizosa (Miquel Vera, ACN)
L'alcaldable de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau, i Carles Carrizosa (Miquel Vera, ACN).

La candidata de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau, ha reivindicat aquest dissabte el futur del partit i n’ha ressaltat les diferències davant els partits del “cutrefatxerio corrupte”. “La gent no es pot permetre combregar amb el fals progressisme o amb un ‘cutrefatxerio’ transformista, transfuguista i corrupte, molt corrupte, vomitivament corrupte”, ha afirmat.

“Banda de traïdors i de corruptes, que no han fet mai res per Catalunya i per Espanya”, ha asseverat la diputada dirigint-se al PP i Vox. El líder dels liberals al Parlament, Carlos Carrizosa, també ha carregat contra els populars a l’acte central del partit a la capital catalana. D’ells ha criticat que aquest 28-M estiguin buscant suports entre membres “descartats” de Ciutadans.

Ciutadans ha celebrat el seu míting principal a Barcelona des del districte de Nou Barris. Davant de mig centenar de militants i membres del partit, Grau ha promès tornar al “quilòmetre zero” dels liberals. “Abans de Ciutadans no existia el constitucionalisme a Catalunya”, ha clamat la candidata en una intervenció en la qual lluïa una samarreta amb els lemes fundacionals del partit impulsat, entre d’altres, per Albert Rivera el 2006.

(Visited 16 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari