Què considera Alay un “insult a la intel·ligència”?

Josep Lluís Alay
Josep Lluís Alay

El cap de l’oficina de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, ha criticat l’actitud de CCOO i UGT durant els actes de l’1 de Maig, i ha acusat les organitzacions d’estar al servei dels “interessos econòmics espanyols”. Amb motiu del Dia dels Treballadors, els sindicats van convocar manifestacions per reclamar augments salarials i que es reparteixin els beneficis empresarials, unes reivindicacions que, a parer d’Alay, són una “sobreactuació”.

“Veure i sentir la comèdia i sobreactuació de l’1 de maig dels sindicats UGT i CCOO totalment entregats al govern espanyol i als interessos econòmics espanyols fa fredar”, ha assenyalat el cap de l’oficina de Puigdemont, que ha etzibat: “És un insult a la intel·ligència tot plegat”.

Alay ha tractat les dues forces sindicals “d’hipòcrites”, i ha afegit: “Ja sé que és tabú dir-ho a casa nostra, però convé trencar aquesta mena de gàbies intocables”. Diversos membres de Junts han compartit la publicació del cap de l’oficina de Puigdemont, com les diputades del partit al Parlament Judit Guàrdia i Cristina Casol i el conseller nacional de Junts Víctor Herrero. També ho ha fet l’actor Toni Albà.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari