Com ha indignat ara Pere Aragonès les joventuts de Junts?

El president de la Generalitat, Pere Aragonès

Joves Junts, l’organització juvenil de Junts per Catalunya, s’ha emprenyat d’allò més en veure les imatges del president de la Generalitat, Pere Aragonès, gaudint de la música en una paradeta que, ja en clau de precampanya per a les municipals, ha instal·lat per Sant Jordi la candidatura de l’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall.

De fet, Joves Junts ha considerat que veure Aragonès ballant amb la seva esposa i candidata suplent d’ERC a Pineda de Mar, Janina Juli, és “un motiu més de per què hem de fer caure el govern traïdor i il·legítim que tenim”, dos adjectius reiterats pel partit que lidera Laura Borràs des que van trencar com a socis del govern català, ja que culpen ERC d’incomplir l’acord d’investidura.

“Aquest és el ridícul president del govern que tenim. El cigronet Pere Aragonès és capaç de fer el ridícul fins a aquest extrem. Així i tot, no ens sorprèn, veient com va Catalunya.”, li han retret els joves juntistes.

Fa temps que l’hostilitat entre els dos partits que van ser socis de govern s’ha deixat de dissimular. El passat mes de març, Joves Junts va tractar Oriol Junqueras de “mossèn corrupte” per haver estat condemnat per malversació -i ERC, de “secta mossèn”-, després que Jovent Republicà, les joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), difonguessin una imatge de la presidenta del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, acompanyada del títol “La Madrina”, imitant el logo i la tipografia del clàssic cinematogràfic sobre la màfia El Padrí, de Francis Ford Coppola.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari