Barcelona tancarà el 2 de maig l’accés nocturn a les bateries antiaèries del Turó de la Rovira

Aquesta setmana s'instal·la una tanca de dos metres en aquesta subseu del Museu d'Història de Barcelona

Concentració de persones a les bateries antiaèries del Turó de la Rovira

L’Ajuntament de Barcelona tancarà l’accés nocturn a les bateries antiaèries del Turó de la Rovira, conegudes popularment com els búnquers del Carmel, a partir del pròxim 2 de maig, de manera que només s’hi podran accedir entre les 9 i les 19:30 hores, en horari d’estiu; i entre les 9 i les 17:30 hores, en horari d’hivern.

La Guàrdia Urbana, per la seva part, ajustarà el seu dispositiu per evitar les concentracions de persones i comportaments incívics, que han motivat les queixes dels veïns, ja que aquest espai, subseu del Museu d’Història de Barcelona, ha estat el punt de trobada festiu habitual amb gran afluència de joves, molts dels quals turistes.

Aquesta setmana està previst que s’enllesteixi la instal·lació d’una tanca de dos metres d’alçada per impedir visites a l’espai en horari nocturn i preservar les restes de les bateries antiaèries que van instal·lar-s’hi durant la Guerra Civil, però es mantindran els accessos des de diferents punts del turó i s’ha creat un recorregut per fora de la tanca que connecta amb aquests accessos. En total, set portes donaran accés al recinte a partir del maig.

La Plataforma d’Habitatges Afectats dels Tres Turons, però, ha mostrat el seu rebuig al tancament de les bateries perquè creu que la mesura provocarà el desplaçament de l’incivisme nocturn a zones veïnes.

(Visited 15 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari