A quina localitat ha fitxat el PSC com a candidats dos ex-membres de la llista de Junts?

A Berga. El candidat socialista a l’alcaldia de Berga, Abel García, ha convençut dues dones que van anar a la llista de Junts a les eleccions municipals anteriors perquè s’incorporin a la seva en els comicis del 28 de maig. Es tracta d’Ariadna Herrada, que ha estat regidora de Junts en aquest darrer mandat, i Mireia Vaz, que va formar part de la candidatura municipal d’aquest partit ara fa quatre anys ocupant el número quinze d’aquella llista.

Lògicament, a Junts no els ha agradat gens la decisió presa per Herrada i Vaz. A Herrada, que també és membre del Consell Comarcal del Berguedà, els representants berguedans del partit de Jordi Turull i Laura Borràs li han demanat que entregui l’acte de regidora. A dos mesos de les eleccions, però, no tindria massa repercussió en la política municipal que ho fes. Pràcticament no hi hauria temps per nomenar una substituta de la llista de Junts.

Tant Junts com el PSC estan actualment a l’oposició a Berga. Junts va obtenir 5 regidors a les eleccions del 2019 i Abel García és l’únic representant socialista en un consistori que té alcalde de la CUP, Iván Sánchez. La CUP, que va obtenir 8 regidors ara fa quatre anys, va quedar a un d’obtenir la majoria absoluta. Va començar el mandat governant en minoria però ha acabat fent-ho sumant els 2 regidors d’ERC per comptar amb majoria absoluta al consistori.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari