Laura Borràs reitera que hi ha “vulneració de drets” a l’Estat

Després que la JEC hagi iniciat el procés de retirada de l'escó de la diputada traslladant la decisió a Vergés

Laura Borràs

La presidenta suspesa del Parlament i presidenta de Junts, Laura Borràs, ha reiterat aquest dijous que hi ha “vulneració de drets” a Espanya, després que la Junta Electoral Central (JEC) hagi donat el primer pas per retirar-li l’escó després de ser condemnada per prevaricació i falsedat documental.

Ho ha dit en una piulada en què es fa ressò de l’acte de Junts ‘El pressupost de debò: la Catalunya sense dèficit fiscal’, celebrat aquest dijous i presentat pel diputat de Junts, Joan Canadell.

“Avui podríem parlar de la vulneració de dretes a la qual l’Estat ens té acostumats, amb la gentil col·laboració d’alguns; però no, estem en la interessant jornada sobre la Catalunya sense dèficit fiscal que ha organitzat Joan Canadell per parlar de futur i de progrés”, ha dit.

Borràs i el secretari general de Junts, Jordi Turull, han començat, a porta tancada, l’acte celebrat a la Llotja de Mar de Barcelona i que també ha comptat amb una taula rodona d’experts en economia.

L’autoritat electoral espanyola ha donat deu dies a Alba Vergés, la vicepresidenta primera del Parlament, perquè decideixi si manté l’acta de diputada de Borràs i justifiqui el motiu de la seva decisió.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari