La llista de Trias tensa l’assemblea de Junts

La manca de lauristes i la presència de perfils procedents de CiU aixeca crítiques i evidencia una divisió interna

Xavier Trias

La llista amb què Xavier Trias aspira a tornar a l’alcaldia de Barcelona ha despertat tensions a Junts per Catalunya que han aflorat durant l’assemblea municipal de la formació d’aquest dimecres, revela El Periodico.

Segons aquesta informació, l’absència de figures afins a la presidenta de Junts, Laura Borràs, i la presència de perfils procedents de l’extinta CiU, com l’exvicepresidenta de la Generalitat Joana Ortega, ha estat el detonant d’una dotzena d’intervencions crítiques.

Les reaccions al discurs de Trias, que va destacar la transversalitat de la seva llista electoral, van evidenciar l’existència de dues ànimes a Junts, ja que una desena de participants en l’assemblea s’hi van mostrar a favor.

Fonts coneixedores del que es va dir a l’assemblea, citades per El Periódico, indiquen que es va retreure a Trias que la seva llista era “nostàlgica” i que una part de Junts, propera a Borràs, havia quedat “òrfena” de representació.

Aquesta informació també recull que les mateixes fonts diuen que la candidatura de Trias intenta apaivagar el descontentament per evitar la divisió davant l’horitzó de les eleccions i, abans, que la militància juntista voti la proposta de Trias fins aquest dijous a les 19 hores .

(Visited 129 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari