L’Ajuntament de Vilanova expulsa el funcionari acusat de quedar-se 30.000 euros

L'home s'hauria apropiat de les fiances de més de quaranta contractes de lloguer social

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha acordat expulsar el treballador municipal a qui van enxampar desviant 30.000 euros del fons de lloguer social. El ple municipal ha aprovat separar-lo del seu càrrec per una infracció molt greu, fet que implica la pèrdua de la condició de funcionari públic.

L’home està acusat d’haver-se quedat les fiances de 44 contractes de la borsa de mediació de lloguer social. Es tracta d’una borsa de pisos buits cedits pels propietaris. Per tramitar els contractes, els propietaris dipositen una fiança a l’Institut Català del Sòl (Incasòl) i el funcionari ara apartat s’oferia a fer ell l’ingrés del dipòsit. El consistori, però, va detectar que es quedava els diners. El va apartar cautelarment i va anunciar una querella per estafa.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari