Dos morts apunyalats en dues baralles aquesta matinada a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets i han detingut al suposat autor d'un assassinat amb arma blanca al metro de Barcelona

Cotxe dels Mossos d'Esquadra

Dos homes han mort en dues baralles diferents durant la matinada d’avui, diumenge 2 d’abril, a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets i han detingut al suposat autor d’un assassinat amb arma blanca al metro. Han trobat a l’altra víctima mortal a la plaça del Nou, a la Zona Franca, i encara no hi ha arrestats en aquest cas.

Els serveis d’emergència han rebut un avís al voltant de les 4:45 hores del matí, alertant de la presència d’un ferit a la línia 1 del metro, prop de la parada de Santa Eulàlia. Els agents han arrestat al suposat autor a l’Hospitalet de Llobregat. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat ràpidament, però no ha pogut salvar-li la vida i ha mort.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’alerta que a les 5:25 hores del matí hi havia dues persones ferides per arma blanca a la plaça del Nou. Una d’elles ha mort i l’altra ha estat evacuada a l’hospital. De moment no hi ha detinguts, però els agents estan buscant a tres homes que han fugit en un vehicle.

(Visited 135 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari