Mas troba desencertat deixar vacant la presidència del Parlament per Borràs

L'expresident afirma que s'ha jutjat la líder de Junts per ser qui és, tot i que hi veu una "potencial falta administrativa"

Artur Mas

Foto: ACN, Bernat Vilaró

L’expresident de la Generalitat i exlíder de Convergència Artur Mas ha manifestat que “deixar vacant la presidència del Parlament no és una bona decisió“, referint-se al fet que Laura Borràs hagi conservat el càrrec, malgrat estar suspesa per la mateixa cambra per exercir-lo, des que la van enviar a judici pel cas dels contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

En declaracions a Catalunya Ràdio, Mas ha afirmat sobre el cas de Borràs que les institucions “més enllà de la situació d’una persona a títol individual, estan per sobre les persones”, i ha recordat que en el seu cas ell va renunciar a tornar a ser investit president de la Generalitat el 2016, davant la negativa de la CUP, perquè “no tenia sortida”.

D’altra banda, ha dit que el cas dels contractes de la ILC pot ser el d’una “potencial falta administrativa”, però que si Borràs “no fos qui és”, no hauria anat a judici. Segons ell, no s’ha jutjat ningú amb la mateixa severitat que a la líder de Junts pels mateixos fets, sobre els quals ha indicat que constitueixen una “pràctica bastant habitual en el conjunt de les administracions públiques”.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari