Els germans de les noies assassinades al Pakistan estan en llibertat a Espanya

El pare de les víctimes ha estat detingut aquest dimecres per la seva implicació en el crim

  El pare de les noies detingut per la policia a Terrassa

  Foto: ACN (Marta Vidal)

  Els dos germans de les dues noies de Terrassa assassinades el maig de l’any passat al Pakistan per no acceptar un matrimoni forçós estan en llibertat i haurien tornat a Espanya, segons ha avançat TV3 i ha pogut confirmar l’ACN.

  Quan va tenir lloc el cas, la policia pakistanesa va detenir sis parents de les noies, entre ells els dos germans ara en llibertat i els dos homes que s’havien casat amb elles, dels quals es volien divorciar. Les investigacions van continuar per esclarir si el pare havia intervingut en l’engany perquè viatgessin al Pakistan.

  De moment, no ha transcendit la causa per la qual els dos germans de les víctimes haurien quedat en llibertat malgrat que inicialment, la policia del districte del Gujrat del Pakistan va preveure que s’aplicaria la pena de mort als familiars implicats en el crim d’honor.

  La notícia s’ha conegut el mateix dia que Policia Nacional i Mossos d’Esquadra han detingut el pare de les dues víctimes a la localitat vallesana per la seva relació amb els fets.

  (Visited 83 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari