Detingut el pare de les dues joves de Terrassa assassinades al Pakistan

Ghulam Abbas estaria implicat en el crim d'honor i en la conspiració per dur les noies al seu país natal

    Les joves assassinades al Pakistan per un "crim d'honor"

    Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han detingut aquest dimecres el pare de les dues germanes de Terrassa (Vallès Occidental) que van ser assassinades el maig de l’any passat en un crim d’honor al Pakistan. Segons ha avançat El País, el detingut, Ghulam Abbas, estaria implicat en el doble crim i en la conspiració per enviar les seves filles a la regió pakistanesa del Gujrat.

    Les germanes Arooj i Aneesa Abbas, de 24 i 21 anys, van viatjar a la seva terra natal enganyades, sota el pretext que la seva mare -que estava allà des del mes de març amb el seu germà petit- s’havia posat malalta, i també les van fer creure que hi havia una boda familiar. No obstant això, quan les noies van arribar al Pakistan i van manifestar que volien divorciar-se, negant-se a portar a Europa els seus marits -amb qui van casar-se anys enrere en un matrimoni de conveniència organitzat per la família- van assassinar-les.

    La policia pakistanesa va explicar que les dues joves van ser víctimes d’un crim d’honor perpetrat per part de la seva família, primer les van torturar i després van rebre un tret al cap mentre dormien. La seva mare, que va ser testimoni del doble assassinat, estava tancada en una altra habitació i no va poder salvar les seves filles. Dies després dels fets una operació de rescat li va permetre tornar a Terrassa, on va explicar als Mossos que un dels seus fills era el principal responsable del pla per matar les noies.

    (Visited 108 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari