Els comuns volen retirar Borràs de la presidència del Parlament

Demanen a ERC i la CUP, com a partits que van fer possible el nomenament, trobar "una solució"

Imatge d'arxiu de Laura Borràs

El judici a la presidenta en funcions del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, per presumptes irregularitats en uns contractes quan era directora de l’Institut de Lletres Catalanes (ILC), continua d’actualitat dins i fora dels jutjats. El partit de Jèssica Albiach, ha demanat avui apartar Borràs de la presidència de la cambra catalana.

Ho va fer dilluns el portaveu dels comuns, Joan Mena, que, en una interpel·lació directa a Junts, va interrogar “fins quan es mantindrà com a presidenta a Borràs, una persona acusada de presumpta corrupció”, rebutjant catalogar el seu cas com a “persecució política”.

Aquest dimarts ha estat un altre portaveu, David Cid, qui ha disparat en una línia similar. Però aquest cop Cid ha mirat cap a ERC i la CUP com a partits que van fer possible el seu nomenament com a presidenta del Parlament.

Així, el portaveu ha demanat trobar “una solució” al seu cas per tal de poder rellevar-la com a presidenta de la cambra catalana, fins i tot abans que hi ha sentència ferma. “La segona institució del país es pot permetre que la seva presidenta sigui condemnada per corrupció? Creiem que no”, ha llançat.

Després de les declaracions de l’informàtic Isaias Herrero, els comuns veuen clar que ha d’haver-hi “conseqüències polítiques” per a l’encara presidenta suspesa del Parlament.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari