Puigdemont acusa Espanya d’un “GAL tecnològic” pel ciberatac del 9N

"El PSOE hi té experiència", ha afegit sobre un fet que s'ha atribuït un empresari israelià

Carles Puigdemont

L’expresident català i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, ha etiquetat de “GAL tecnològic” el ciberatac patit per la Generalitat de Catalunya durant la consulta del 9N del 2014, i ha afegit que el PSOE, que aleshores es trobava a l’oposició, “hi té experiència”.

Puigdemont ha reaccionat d’aquesta manera a un comentari de l’exvicepresident de la Generalitat Jordi Puigneró, el qual havia destacat que llavors ja havia dit que “havia sigut un ciberatac encarregat“.

L’eurodiputat i fundador de Junts també ha manifestat que “Com amb l’escàndol del CatalanGate, els espies infiltrats, les diligències indeterminades… el client sempre és el mateix. I es gasta milions d’euros a perseguir idees que, de cara a la galeria, diu que són legítimes. Farsants”.

Segons ha revelat El País, l’empresari israelià Tal Hanan ha atribuït a les seves companyies que treballen per a serveis d’intel·ligència aquell ciberatac, sobre el qual el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha exigit aclarir qui n’és responsable.

(Visited 131 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari