Pedro Sánchez descarta trencar el govern de coalició amb Unides Podem

El president espanyol manté la confiança en la ministra d'Igualtat tot i les discrepàncies sobre la llei del 'només sí és sí'

  El president del Govern central, Pedro Sánchez, en una roda de premsa a Brussel·les

  El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha negat que la coalició amb Unides Podem estigui en perill i ha descartat que l’executiu acabi trencant-se per les desavinences sobre la reforma de la llei del només sí és sí. “Ja li dic que no. No es contempla”, ha asseverat Sánchez en ser preguntat per aquest assumpte, en declaracions als mitjans des de Brussel·les.

  El cap de l’executiu espanyol ha destacat que manté la seva confiança en tots els ministres, “també en la ministra d’Igualtat”, Irene Montero, i ha manifestat que “ningú desitjava aquesta situació, aquests efectes indesitjats” del només sí és sí. Amb relació a la manca d’acord entre els ministeris de Justícia i Igualtat sobre la reforma de la llei, Sánchez s’ha limitat a assenyalar la negociació que ha de començar ara al Congrés dels Diputats i ha considerat que “tots els grups” han de solucionar l'”alarma social” que s’ha generat amb les rebaixes de condemna.

  La titular d’Igualtat manté la porta oberta a reprendre les negociacions amb Justícia, que estan congelades des del passat dimarts, i en una entrevista a la Cadena Ser aquest dijous, ha assegurat que desitja “donar una resposta unitària a les víctimes”, a qui està disposada a demanar perdó per les rebaixes de penes.

  (Visited 34 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari