Presó provisional per a un home acusat d’esquarterar i enterrar a la seva parella a Pontons (Alt Penedès)

El cadàver de la víctima, una dona de 42 anys, ha estat descobert el dimarts 3 de gener, el mateix dia en què ha estat detingut el suposat autor dels fets

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

El suposat autor de la mort de la seva parella, a la qual hauria esquarterat i enterrat a més d’un metre i mig de profunditat a un terreny de la seva finca a Pontons (Alt Penedès) durant l’estiu del 2021, ha estat empresonat per ordre del Jutjat de guàrdia de Vilafranca del Penedès. La causa està oberta pels delictes d’homicidi i assassinat.

L’home, de Barcelona i de 43 anys, ha estat detingut el dimarts 3 de gener com a suposat autor de la mort de la seva parella sentimental. El cadàver de la víctima, una dona de 42 anys, ha estat descobert el mateix dia de la detenció, segons ha informat la Guàrdia Civil.

El jutjat de Vilafranca s’inhibirà a Barcelona, perquè la investigació ha de gestionar-la el jutjat del domicili de la víctima. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha assegurat que no hi ha antecedents de violència de gènere entre la parella.

(Visited 137 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari