Malestar a les bases d’ERC pel nomenament de Lluís Salvadó

La sortida de Junts del Govern va deixar ERC amb un marge enorme per nomenar càrrecs. Tots aquells que van arribar amb el carnet de JxCat i van ser designats fruit de la coalició van renunciar al càrrec o van acabar sent cessats. De fet, són pocs els que, havent estat proposats per Junts, encara conserven el lloc.

Això ha fet que ERC estigui movent peces per reubicar gent seva en llocs estratègics. És el cas del president del Port de Barcelona. El càrrec estava ocupat per l’exconseller Damià Calvet, i ERC l’ha rellevat nomenant-hi Lluís Salvadó.

Aquesta designació ha causat incomoditat entre part de les bases d’ERC, que veuen com es “premia” Salvadó amb un càrrec rellevant malgrat que el partit mai l’ha castigat pels comentaris masclistes a l’hora de parlar de dones a les quals havien de nomenar en càrrecs publics.

(Visited 217 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari