Quin polític català ha divulgat un rànquing dels seus èxits?

L’exvicepresident català Jordi Puigneró ha commemorat el segon mes des de la seva destitució publicant a Twitter una llista de les 20 iniciatives impulsades per ell que considera més importants.

El seu “top 5“, com ell mateix el presenta, l’encapçala l’arribada de la fibra òptica a totes les comarques, seguida pel nanosatèl·lit Enxaneta -s’ha estalviat aquest cop una referència concreta a la “Nasa Catalana”-, el fre a construccions al litoral i al Pirineu, el naixement de l’Agència d Ciberseguretat i el Centre Blockchain de Catalunya, i la intel·ligència artificial en català Aina.

Entre el sisè i el desè lloc destaca el fet que FGC substituís Renfe a Lleida i l’aeroport i el desplegament de la T-Mobilitat, entre altres fites. Els llocs 12è i 13è els dedica a qüestions laborals, com són el retorn als funcionaris de pagues extra retallades el 2013/2014, i l’aprovació del decret de teletreball.

En el 21è lloc, Puigneró inclou una iniciativa frustrada, amb retret inclòs: “Impulsat però bloquejat per l’Estat, el projecte d’identitat digital autosobirana de Catalunya”.

I, no obstant això, com a cirereta al seu enfilall de Twitter, l’exvicepresident català ha afirmat que ha estat un honor i un plaer fer “avançar” Catalunya “per ser un Estat independent del segle XXI”.

(Visited 295 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari