Quin polític català ha divulgat un rànquing dels seus èxits?

L’exvicepresident català Jordi Puigneró ha commemorat el segon mes des de la seva destitució publicant a Twitter una llista de les 20 iniciatives impulsades per ell que considera més importants.

El seu “top 5“, com ell mateix el presenta, l’encapçala l’arribada de la fibra òptica a totes les comarques, seguida pel nanosatèl·lit Enxaneta -s’ha estalviat aquest cop una referència concreta a la “Nasa Catalana”-, el fre a construccions al litoral i al Pirineu, el naixement de l’Agència d Ciberseguretat i el Centre Blockchain de Catalunya, i la intel·ligència artificial en català Aina.

Entre el sisè i el desè lloc destaca el fet que FGC substituís Renfe a Lleida i l’aeroport i el desplegament de la T-Mobilitat, entre altres fites. Els llocs 12è i 13è els dedica a qüestions laborals, com són el retorn als funcionaris de pagues extra retallades el 2013/2014, i l’aprovació del decret de teletreball.

En el 21è lloc, Puigneró inclou una iniciativa frustrada, amb retret inclòs: “Impulsat però bloquejat per l’Estat, el projecte d’identitat digital autosobirana de Catalunya”.

I, no obstant això, com a cirereta al seu enfilall de Twitter, l’exvicepresident català ha afirmat que ha estat un honor i un plaer fer “avançar” Catalunya “per ser un Estat independent del segle XXI”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.