Puigneró adverteix Aragonès que Junts no el tornarà a fer president: “No ens tornarà a aixecar la camisa”

L'exvicepresident diu que cal que Junts guanyi a ERC el 28-M perquè els republicans "canviïn la seva estratègia"

Jordi Puigneró, exvicepresident del Govern català (ACN)
Jordi Puigneró, exvicepresident del Govern català (ACN).

L’exvicepresident del Govern català Jordi Puigneró ha avisat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que Junts no el tornarà a votar com a president: “Quan algú t’enganya és culpa del que t’ha enganyat, però quan t’enganya una segona vegada llavors és culpa teva”.

D’altra banda, Puigneró també s’ha referit a les eleccions municipals i ha remarcat que cal que Junts guanyi a ERC als comicis, perquè això voldrà dir que la ciutadania “avala” el seu full de ruta. “L’única manera que ERC canviï la seva estratègia actual de no avançar cap a la independència en els propers anys és que no li vagin bé aquestes eleccions”, ha assegurat.

Puigneró, que es presentarà com a número 5 a la llista de Junts a Sant Cugat, ha remarcat que la prioritat del seu partit és fer governs independentistes, però ha matisat que si algú els “exclou” buscaran “altres alternatives raonables”. “La prioritat és governar amb partits que vulguin avançar cap a la independència. Si això no és possible, tampoc serem els ximplets de la pel·lícula”, ha subratllat.

(Visited 12 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari