Vilagrà compara Junts amb Vox: “Qüestionar la legitimitat del Govern és populista”

La consellera diu que unes noves eleccions “no donarien uns resultats gaire diferents”

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha comparat Junts amb Vox, acusant la formació exconvergent de populista quan qüestiona la legitimitat de l’Executiu d’Aragonès pel fet d’haver trencat la coalició independentista. En declaracions a RAC1, Vilagrà ha afirmat que “qüestionar la legitimitat del Govern és populista. Vox ho fa servir sovint al Congrés… no és el que toca”.

La consellera Vilagrà també ha afirmat que “ara no té cap sentit plantejar uns comicis que probablement no donarien uns resultats gaire diferents”, responent així als dirigents de Junts per Catalunya que demanen el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que faci eleccions anticipades després del trencament del govern de coalició amb ERC a la Generalitat.

Vilagrà, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha demanat “reflexió i mirar pel país”. En aquest context, la titular de presidència espera que les formacions polítiques del Parlament, i en especial Junts, “estigui a l’alçada del moment econòmicament complicat que vivim”. De fet, des de Junts s’apunta que no està clar que donin suport als comptes de la Generalitat, tot i que són els que va deixar enllestir l’anterior conseller d’economia, de Junts, Jaume Giró.

Pel que fa als nous consellers que aquest dilluns prenen possessió del càrrec, la consellera Vilagrà, ha afirmat que a ERC se senten “còmodes incorporant persones independents per fer un govern cohesionat, rigorós i políticament compromès amb avançar cap a la independència”. Vilagrà ha assegurat que “el mateix divendres el president Aragonès va contactar amb els consellers que van acceptar ràpidament, això diu molt del seu compromís i implicació amb el país”. Per a la consellera de la Presidència “són persones que coneixien l’administració i podran treballar des del minut 1 amb tota intensitat”.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari