Ciuró demana la dimissió de Lesmes per les seves crítiques contra la desjudicialització

La consellera acusa el president del Suprem de tenir una "actitud perillosament antidemocràtica"

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró

Foto: @lciuro

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró (JxCat), ha reclamat aquest dimecres la dimissió del president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, per haver carregat contra la desjudicialització del conflicte català. En una publicació a Twitter, Ciuró ha considerat “intolerables” les paraules de Lesmes i ha demanat que el Congrés el reprovi.

“Declaracions intolerables que evidencien allò que molts ja sabíem: la cúpula judicial de l’Estat no és imparcial i vol continuar la repressió política. El Sr. Lesmes ha de dimitir immediatament i el Congrés ha de reprovar-lo per aquesta actitud perillosament antidemocràtica“, ha manifestat la consellera.

Durant el seu discurs a l’acte d’inici de l’any judicial, el president del Suprem ha advertit del “risc” que suposa la desjudicialització i ha assenyalat que podria produir “una fugida de la llei” o “del principi d’igualtat en l’aplicació de la llei a tots els ciutadans”. A més, ha considerat que podria causar la sensació “d’impunitat” de persones amb “influència política”.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari