Aragonès diu sobre el cas de Borràs que els delictes imputats “són els que són”

El president de la Generalitat considera “molt diferent” la causa judicial de la presidenta del Parlament que les de l’1-O i assegura que una figura d’ERC actuaria diferent

Pere Aragonès i Laura Borràs

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha insistit en la línia d’ERC que desvincula el processament de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, per presumpte fraccionament de contractes a la Institució de les Lletres Catalanes, d’altres causes judicials que afecten independentistes.

En una entrevista a Onda Cero reflectida per Europa Press, Aragonès ha considerat que és “molt diferent” l’afer de Borràs dels relatius a l’organització de l’1-O i que, sigui i no veritat que van succeir els fets investigats, “els delictes que formen part d’aquesta instrucció són els que són”.

El president de la Generalitat ha marcat encara més distància amb la reacció de Borràs quan ha afirmat que si la presidenta de la cambra catalana fos d’ERC, posaria la institució per davant i s’apartaria del càrrec per defensar la seva innocència des de fora.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

NOTES ESPECIALS

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.