Stop JJOO fa una pedalada contra els macroprojectes al Pirineu

Els ciclistes de la plataforma es reivindicaran a les sis comarques de la vegueria de Ponent, al Solsonès i al Ripollès

#PedaladaPirineu de la Plataforma Stop JJOO
#PedaladaPirineu de la Plataforma Stop JJOO.

Membres de la Plataforma Stop JJOO recorreran amb bicicletes les sis comarques de la vegueria de Ponent per defensar un model de Pirineu sense “macroprojectes” com els Jocs Olímpics d’hivern del 2030. La pedalada va començar ahir, dissabte 9 de juliol, a Ripoll i finalitzarà el dia 16.

Els ciclistes aniran a les sis comarques de la vegueria, al Solsonès i al Ripollès. Durant el recorregut de la #PedaladaPirineu, es faran parades de denúncia de fracassos i agressions derivades del model existent i es donarà visibilitat a les iniciatives transformadores que ja s’estan duent a terme.

La Plataforma Stop JJOO va celebrar que el COE va descartar definitivament la candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern per la manca d’un acord entre l’executiu de Javier Lambán y el Govern de Pere Aragonès. “Hem guanyat! Però això no acaba aquí. Seguim i seguirem lluitant per un Pirineu viu”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.