El Govern presenta candidatura pels Jocs d’hivern, ara ho fa en solitari

La consellera Laura Vilagrà no vol perdre "l'oportunitat" d'optar a organitzar l'esdeveniment del 2030

Estació d'esquí la Masella

La Generalitat ha presentat aquesta tarda la proposta de candidatura Pirineus-Barcelona per als Jocs Olímpics i Paralímpics d’hivern, aquest cop en solitari. La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i Mònica Bosch, coordinadora de la Generalitat del projecte olímpic 2030, han comparegut en roda de premsa. Vilagrà ha destacat que “aquesta és una candidatura que vol ser sostenible, que pretén un nou paradigma de Jocs d’hivern”.

Ha defensat que és “una candidatura sòlida, robusta, preparada”. També que és “un projecte de país”, cosa que, ha afegit, han destacat molts alcaldes i alcaldesses del territori, als quals Vilagrà ha presentat el projecte abans de comparèixer en roda de premsa.

La consellera de la Presidència també ha volgut remarcar que la candidatura Pirineus-Barcelona és “un projecte liderat per aquests dos territoris importantíssims: una ciutat que és la marca més important que tenim a Catalunya i un Pirineu que vol mostrar-se al món”.

Preguntada per la consulta ciutadana sobre la candidatura, la consellera ha dit que està “congelada” fins que sigui validada pel Comitè Olímpic Espanyol.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari