El PSC titlla d’irresponsable la possibilitat que Junts surti del Govern

La portaveu dels socialistes al Parlament de Catalunya ha criticat la proposta de la CUP i ha assegurat que la formació anticapitalista “mai pensa en el país, sinó en els seus interessos”

Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya
Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya.

“Ni mocions de confiança ni crisi de govern”. Aquesta ha estat la contundent resposta de la portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, que ha donat suport a ERC, ha exigit estabilitat i ha rebutjat la moció de confiança que la CUP ha demanat contra el president de la Generalitat, Pere Aragonès. “Mai pensen en el país, sinó en els seus interessos”, ha afirmat la diputada socialista.

“El país no necessita més inestabilitat”, ha expressat a una entrevista publicada avui, diumenge 26 de juny, a l’ACN. A ERC i a Junts els ha demanat “altura de mires” i que “governin millor”, però ha confessat que no confia “en aquest Govern paralitzat i dividit”.

La portaveu del PSC ha assegurat que seria “irresponsable” si Junts fes decidir a la militància si la formació política ha de sortir del Govern o ha de quedar-se. “No és el millor moment”, ha sentenciat.

Romero ha recordat que el conseller d’Economia, Jaume Giró, ha de “prendre la iniciativa amb una trucada honesta i sincera per poder negociar” els pressupostos de la Generalitat del 2023. La situació “ha canviat”, ha argumentat, i el PSC imposaria condicions: “S’han de marcar dues o tres prioritats per ajudar famílies i empreses, que patiran els pròxims mesos per la perspectiva econòmica”.

(Visited 142 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari