Borràs i Turull mostren unitat a un congrés amb baixa participació

Menys del 40% del cens, poc més de 2.000 persones d'un total de 6.000, ha votat a l’assemblea de la formació postconvergent

La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull
La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull.

Laura Borràs i Jordi Turull han estat elegits presidenta i secretari general de Junts per Catalunya amb només el 29% i el 30% de suport respectivament del total de 6.000 possibles votants del partit. Han aconseguit el 78,5% i el 92% dels vots emesos al congrés de la formació postconvergent que no ha arribat ni al 40% de participació del cens.

Després de dos anys de lluites internes, en els quals ERC ha presidit la Generalitat de Catalunya per primera vegada, s’ha celebrat una assemblea tranquil·la on s’ha mostrat unitat. Ha servit per reafirmar la seva estratègia, oposada a la d’Esquerra, sense abandonar el Govern de Pere Aragonès.

L’absència de competència interna i la baixa participació han estat les protagonistes del congrés de Junts. Van votar poc més de 2.000 persones d’un cens de 6.000. Ha destacat el baix nivell de suport del nou secretari d’organització, David Torrents (918 vots, el 15% del cens, 46% dels vots emesos), i d’Aurora Madaula (919 vots), una de les quatre vicepresidentes.

(Visited 89 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari