Illa responsabilitza al PP de la manca d’inversions a Catalunya

El líder dels socialistes catalans ha exigit al Govern de Pere Aragonès que reconegui els “set anys de retard” de la T-Mobilitat i de les inversions a la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat

El regidor de Palafolls, Joan Vila, i el primer secretari del PSC, Salvador Illa
El regidor de Palafolls, Joan Vila, i el primer secretari del PSC, Salvador Illa.

Salvador Illa ha acusat els anteriors governs del PP de ser els responsables de la manca d’inversions en infraestructures a Catalunya. El primer secretari del PSC ha reclamat al Govern de Pere Aragonès més “autoexigència” per complir els seus projectes pressupostats.

Illa s’ha pronunciat sobre la baixa execució de la inversió prevista del pressupost del Govern central pel territori català (35’77%) mentre es realitzava una execució del 183’9% a la Comunitat de Madrid. Ho ha fet a una visita a Calella (Barcelona), acompanyat de la portaveu socialista al Parlament, Alícia Romero.

Dèficit inversor del Partit Popular

El líder dels socialistes catalans ha assegurat que “a Catalunya, fruit de governs del PP, hi havia un dèficit inversor”, però des que governa el Partit Socialista “s’ha invertit aquesta tendència”. El PSC, ha remarcat, treballa per “revertir una tendència que es va originar en uns anys de govern del PP”, mentre la Generalitat “no s’ocupava d’aquestes coses”.

El mandatari del PSC ha reclamat al Govern català que “s’apliqui un principi d’autoexigència”. Ha exigit que l’executiu d’Aragonès reconegui els “set anys de retard” de la T-Mobilitat, de les inversions a la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i “d’algunes infraestructures viàries”.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari