Artadi deixa la política afirmant que “no puc més”

La cap de files de Junts a Barcelona plega com a candidata, diputada, regidora i dirigent del partit

Elsa Artadi
Elsa Artadi

Elsa Artadi ha comparegut aquest divendres al migdia per comunicar, com havien avançat TV3 i El Nacional, que renuncia a ser la candidata de Junts a l’alcaldia de Barcelona, però també ha anunciat que deixa la política. Així doncs, plega com a alcaldable, com a regidora a Barcelona, com a diputada al Parlament de Catalunya i com a vicepresidenta i secretària d’acció electoral i coordinació amb el govern de Junts.

Artadi, acompanyada de figures de Junts com la presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha explicat que ha adoptat la decisió perquè li manca energia. “No em sento amb força per continuar” i “Tots podem tenir un moment de dir prou, no puc més, i a mi m’ha arribat ara”, ha dit durant la seva intervenció a la sala de premsa del Parlament.

La que fins ara era dirigent de Junts, regidora a Barcelona i diputada ha remarcat que es tracta d’una decisió per motius personals, ja que assegura que no es troba “en condicions” de servir la ciutadania “amb la mateixa energia”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Artadi deixa la política afirmant que “no puc més””

  1. Tenint en compte que com a regidora de l’oposició ni ha estat ni se l’esperava, o el que és el mateox per la ciutat ha fet 0, Què li han ofert?

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides