On ha reaparegut Elsa Artadi?

El portaveu i vicepresident de Junts, Josep Rius, i l'exdiputada del partit Elsa Artadi, al Mobile World Congress (@josep_rius)

L’exdiputada de Junts Elsa Artadi ha fet una reaparició pública ara fa una setmana, amb motiu de la darrera edició del Mobile World Congress (MWC) celebrada a Barcelona. Artadi ha estat fora de l’escena mediàtica des que va deixar la política, el maig del 2022, i l’únic que se sabia d’ella fins ara és que havia fitxat per Foment del Treball com a consellera de la Presidència.

Dimarts passat, però, el vicepresident i portaveu de Junts per Catalunya, Josep Rius, va publicar a X un recull d’imatges sobre la seva visita a la fira tecnològica, i en una de les fotografies apareixia acompanyat de l’exdiputada de Junts. “Un any més, Barcelona acull el Mobile World Congress amb unes xifres rècord i demostra que, si es vol, Catalunya i la seva capital són capdavanteres. La Fira del Mòbil ens converteix any rere any en la capital tecnològica del món”, va escriure Rius juntament amb el recull d’imatges.

El portaveu de Junts, però, s’ha limitat a destacar la importància de l’esdeveniment, sense fer cap menció sobre la presència d’Artadi a la fira tecnològica, de manera que no se sap si va acompanyar-lo o bé es van trobar allà. A la imatge, però, l’expolítica duu una acreditació del MWC, a diferència de Rius, fet que podria indicar que la seva presència a la fira pot estar relacionada amb el seu càrrec a la patronal catalana.

Sigui com sigui, ni el portaveu de Junts, ni la formació postconvergent ni la mateixa Artadi han comentat res al respecte. L’exdiputada ha desaparegut de les xarxes socials des que va abandonar la política, i la seva darrera activitat a X és del 5 de maig del 2022.

(Visited 299 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari