On no ha ‘dimitit’ Elsa Artadi?

Elsa Artadi
Elsa Artadi

L’exconsellera i excandidata de Junts a l’alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals de l’any vinent, Elsa Artadi, no només ha deixat tots els seus càrrecs i responsabilitats en política -de partit i institucionals-, sinó que també ha deixat d’actualitzar el seu perfil a Twitter, on piulava sovint quan encara es trobava en actiu.

Artadi hi manté un discurs seu del passat mes d’abril com a tuit d’obertura i un retuit a l’advocat Gonzalo Boye com el darrer missatge, però sobretot hi destaca el fet que es continua presentant com la candidata de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona i com a diputada. El seu perfil, així doncs, roman congelat, com estava just abans de transcendir que deixava la política.

Un mes després d’aquell anunci, Artadi ha comparegut com a testimoni del cas Volhov, sobre la denominada trama russa del procés, però la seva declaració no ha convençut, ni de bon tros, el jutge instructor, Joaquín Aguirre, el qual ha considerat que les seves explicacions no tenien credibilitat.

Artadi ha dit en seu judicial que Puigdemont la va enviar a reunir-se amb un emissari rus per parlar sobre criptomonedes, i que no va entendre què volien els seus interlocutors.

(Visited 525 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari