Tornen a denegar la semillibertat a Fèlix Millet en trobar-la precipitada

L'expresident del Palau de la Música, ingressat a Can Brians, al·lega raons humanitàries per demanar el segon grau

Declaració de Millet als jutjats
Declaració de Millet als jutjats

La jutge de vigilància penitenciària ha tornat a denegar la semillibertat a l’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet perquè considera que és una mesura “precipitada” davant la gravetat del delicte. Millet compleix una condemna de nou anys i vuit mesos a Brians 2 pel saqueig d’aquesta institució cultural.

La jutgessa desestima així el recurs de Millet contra la decisió de la Secretaria de Mesures Penals de la Generalitat, que el 31 de gener va acordar mantenir la classificació en segon grau, mentre l’expresident del Palau sol·licita el tercer grau, que li permetria passar els cap de setmana a casa i anar només a presó per dormir de dilluns a divendres.

L’argument de Millet per obtenir la semillibertat es basa en raons humanitàries, perquè té vuitanta-sis anys i pateix una malaltia greu i irreversible amb progressió a l’empitjorament. Tanmateix, “això no li impedeix el compliment de la condemna” ni afecta la seva “dignitat”, ja que a més roman a l’àrea d’infermeria amb seguiment mèdic “estret i continuat”, justifica la jutge.

També ressalta que Millet no complirà una quarta part de la seva condemna fins a l’octubre del 2022, per la qual cosa concedir-li ara la semillibertat seria “precipitat”, tenint en compte a més la gravetat del delicte.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari