La Fiscalia demana 4 anys de presó per a Millet per haver ocultat patrimoni del cas Palau

Afirma que no ha conservat cinc peces embargades de la seva casa de l'Ametlla del Vallès

Sense títol
Fèlix Millet

La Fiscalia demana 4 anys més de presó per a l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, a qui acusa ara de malversació de fons públics per haver ocultat patrimoni embargat a la seva casa de l’Ametlla del Vallès per indemnitzar a l’entitat cultural a la qual va saquejar.

En concret, la Fiscalia l’acusa d’haver amagat cinc peces amb un valor de 3.395 euros. La investigació ha estat feta en el jutjat d’instrucció 4 de Granollers.

L’Audiència de Barcelona va condemnar Millet a nou anys i vuit mesos de presó per haver-se quedat 23,8 milions d’euros del Palau, juntament amb la seva mà dreta Jordi Montull, condemnat a set anys i sis mesos de presó.

Recentment, Millet, de 86 anys, que compleix la condemna des de l’estiu del 2020, va ser traslladat de l’Hospital penitenciari de Terrassa a una residència privada. El Departament de Justícia va concedir-li el tercer grau, sense necessitat de tornar a dormir a la presó, pel seu estat de salut.

D’altra banda, la Fiscalia ha presentat recurs en contra la seva semillibertat i el jutge de vigilància penitenciària ha de resoldre-ho.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari