Les filles de Fèlix Millet hauran de pagar tot el deute si hereten

Els Millet i els Montull han pagat 13 dels 26 milions d'euros fixats per la sentència del cas Palau

Declaració de Millet als jutjats
Declaració de Millet als jutjats

L’Audiència de Barcelona ha recuperat fins ara 13,3 milions d’euros dels 26 que Fèlix Millet i Jordi Montull han de retornar al Palau de la Música i l’Orfeó Català.

En el cas concret de Millet, mort aquesta setmana, la responsabilitat civil no està extingida i, de fet, se seguirà procedint sobre els béns pendents de venda, com una finca ubicada a l’Ametlla del Vallès i taxada en més d’1.900.000 euros o un quadre taxat en més de 200.000 euros.

A més, seguint la progressió de l’execució de la sentència i avançant així en la recuperació de capital per als perjudicats, el tribunal va acordar recentment la designació d’un administrador judicial per a la liquidació de la societat Bonoima, de la qual són accionistes la família Millet.

Aquesta mercantil, inactiva, és propietària de 13 finques a l’Ametlla, degudament embargats i anotats, a la venda dels quals es procedirà en el procés de liquidació de la mercantil.

A més, el dret civil català estableix que els hereus, si accepten l’herència, i no es pot fer parcialment sinó de tota ella, seran responsables amb els seus propis béns dels deutes que haguessin contret aquells dels quals s’hereta.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides