L’atur de transportistes suspès “temporalment” després de la rebaixa del combustible

La Plataforma de Defensa del Sector del Transport ha criticat que les mesures adoptades pel Govern de Pedro Sánchez “no garanteixen que els preus deixin de pujar”

Camió (Creative Commons)
Creative Commons.

La Plataforma de Defensa del Sector del Transport per Carretera ha decidit “suspendre temporalment” l’atur de transportistes autònoms i pimes que es va iniciar el dijous 14 de març. Fonts pròximes a l’organització han assegurat que es reprendrà en el moment que considerin oportú.

La plataforma ha pres la decisió després de 20 dies de mobilitzacions. Així ho ha acordat l’assemblea de camioners celebrada avui, dissabte 2 d’abril, a una estació de servei de la localitat madrilenya de San Fernando de Henares. Han anat prop d’un centenar de transportistes de tota Espanya.

Rebutgen les mesures del Govern de Sánchez

L’organització ha assenyalat que no accepten les mesures que va acordar a la fi de març el Govern de Pedro Sánchez amb el Comitè Nacional de Transport per Carretera (CNTC). La més destacada ha estat una rebaixa de 0’20 euros per litre de combustible durant els mesos d’abril, maig i juny.

Manuel Hernández, president de la Plataforma, ha assegurat que molts camioners no se sentien representats per la patronal i no estaven satisfets amb les mesures adoptades pel Govern perquè “no garanteixen que els preus dels combustibles deixin de pujar”.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari