El govern espanyol rebaixarà els preus de la benzina, la llum i el gas

Ho farà el 29 de març, el dia en què aprovarà el pla per combatre les conseqüències de la guerra

Mànegues d'una benzinera

El govern espanyol rebaixarà els preus de la benzina, la llum i el gas. Ho farà el 29 de març, el dia en què el Consell de Ministres aprovarà el pla per combatre les conseqüències econòmiques de la guerra a Ucraïna. La Moncloa està estudiant diferents mesures per fer-ho efectiu.

Entre les mesures que estudien hi ha les ajudes fiscals, ajudes impulsades directament per l’estat espanyol, limitar els preus o fixar un preu únic de la llum. Ara per ara la Moncloa està negociant mesures amb la Comissió Europea.

Ho ha explicat el ministre de Presidència, Fèlix Bolaños. “Som conscients de les dificultats que pateixen els ciutadans. Som conscients del que ha pujat la gasolina, la llum i el gas, i per això els anuncio que el govern d’Espanya abaixarà la gasolina, la llum i el gas”.

El govern espanyol s’està reunint amb els partits per buscar el consens d’aquestes mesures. De moment s’han reunit amb el PP, que reclama que les rebaixes dels preus es facin immediatament.

Països com ara França, Portugal o Polònia han reduït impostos a la benzina per compensar els consumidors pel sobrecost i evitar que perdin poder adquisitiu.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari