Se suspèn per falta de suport la vaga indefinida del transport

Denuncien una campanya de persecució orquestrada per determinats partits i mitjans de comunicació

Vaga de transportistes
Vaga de transportistes (Twitter).

La Plataforma en Defensa del Transport ha desconvocat la vaga indefinida de transportistes que va arrencar diumenge a la matinada. Ho han anunciat aquest dimarts, a través d’un comunicat. L’organització denuncia una campanya de persecució orquestrada per determinats partits polítics i mitjans de comunicació, i subratllen que així és impossible mantenir l’aturada.

Val a dir, però, que, al contrari del que va passar a la primavera, aquesta vegada l’aturada ha punxat des del primer minut, amb un seguiment pràcticament nul no només a Catalunya sinó també a la resta de l’Estat.

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha celebrat que la Plataforma en Defensa del Transport hagi desconvocat l’aturada. En declaracions als passadissos del Senat, Sánchez ha afirmat que “és una bona notícia per a tothom”.

“Ja dèiem que pensàvem que no hi havia motius per convocar aquesta aturada”, ha dit, que ha agraït als professionals que no l’han secundat. “El govern continuarà treballant per a tots per garantir que es compleixen els acords que vam assolir amb el sector i per garantir que treballen en condicions dignes i que es persegueixen els incompliments”, ha assegurat.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari