Baix seguiment de la vaga de transportistes a Catalunya

Hi ha diversos piquets arreu del territori però la circulació només s'ha vist notablement afectada al port de Tarragona

Un camió circulant per la carretera
Un camió circulant per la carretera

Foto: @PatronalCecot

La vaga indefinida de transportistes convocada a partir d’aquest dilluns per la Plataforma de Defensa del Sector del Transport de Mercaderies per Carretera Nacional i Internacional no ha tingut, de moment, un impacte notable a Catalunya, on la gran majoria d’empreses han pogut dur a terme la seva activitat amb normalitat. A Mercabarna, el principal centre de distribució de mercaderies de Barcelona, no s’ha produït cap incident per ara, de la mateixa manera que en altres magatzems logístics com el d’Amazon, a El Prat de Llobregat (Baix Llobregat), on els treballadors operen sense incidències.

El trànsit tampoc ha estat gaire afectat, encara que els piquets dels vaguistes han actuat a Catalunya des de primera hora del matí. S’han concentrat en diversos punts, com en els accessos del Centre Internacional de Mercaderies, a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Oriental); a la Zona Franca de Barcelona; a la Ronda Litoral de la capital catalana; a La Jonquera i al port de Tarragona, on sí que s’han produït problemes de circulació a causa de les retencions de camions en una de les entrades, les quals persisteixen.

Respecte a l’abastiment de mercaderies, el president del gremi de majoristes de fruites i verdures de Mercabarna, Jaume Flores, ha assegurat que en els pròxims dies no hi haurà problemes en aquest aspecte assenyalant que “hi ha producte de sobres”. Per la seva banda, la portaveu del Govern central, Isabel Rodríguez, ha asseverat que “per descomptat” que està garantit l’abastiment.

(Visited 127 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari