Cuixart passa el relleu a Antich al capdavant d’Òmnium Cultural

En la seva intervenció, el nou president ha manifestat que "la repressió no ha acabat amb Òmnium"

Els socis d’Òmnium han escollit aquest dissabte Xavier Antich com a nou president de l’entitat, que així ha pres el relleu a Jordi Cuixart. L’assemblea s’ha celebrat a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, on s’ha donat el tret de sortida a l’etapa post-Cuixart.

Antich i la seva junta directiva, en la qual destaquen Mònica Terribas, Joaquim Forn, Natza Farré o David Fernàndez, té al davant el repte de liderar la principal entitat sobiranista del país en un moment de desorientació estratègica i de picabaralla entre els principals partits independentistes.

En la seva intervenció, en nou president de l’entitat ha recordat que “la repressió no ha acabat amb Òmnium”. Davant d’això, Antich ha afegit: “A Òmnium no sabem ni que és el desànim, ni el cansament, ni la desorientació. Tenim brúixola”.

També ha tingut paraules d’agraïment al president sortint: “Venim de l’Òmnium de Jordi Cuixart, que és el de l’1-O, el de la fermesa davant del Suprem i el dels més de 190.000 socis i sòcies”.

L’assemblea ha renovat bona part de la cúpula de l’entitat. Concretament, s’han escollit dotze càrrecs de la junta directiva per un període de quatre anys, inclòs el president, i quatre càrrecs per un període de dos anys. També s’ha aprovat l’acta de l’última assemblea, del juny de l’any passat, el pla de treball per al 2022 i els pressupostos d’aquest any.

(Visited 116 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari