El Primavera Sound del 2023 tindrà doble seu, a Barcelona i Madrid

El festival anuncia tres dies de concerts a la capital catalana i tres dies més a la capital espanyola

El Primavera Sound el 2019 a Barcelona

El Primavera Sound del 2023 se celebrarà a Barcelona i a Madrid. Serà, com aquest 2022, un festival que durarà dos caps de setmana: les jornades principals es faran l’1, 2 i 3 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona, i el 8, 9 i 10 de juny a la Ciudad del Rock d’Arganda del Rey, a Madrid.

L’organització del festival celebra que el Primavera Sound es faci a les dues ciutats: “Suposa una gran alegria i un pas endavant tan lògic com natural. L’aterratge a Madrid només és l’últim capítol en la nostra llarga i estreta relació amb la ciutat, però també el primer de tot el que ha de venir”.

El Primavera Sound també agraeix “a la Comunitat de Madrid, a l’Ajuntament de Madrid i a l’Ajuntament d’Arganda del Rey totes les facilitats i entusiasme amb què han estat treballant” perquè aquesta edició sigui una realitat el 2023.

A finals del 2021, Ada Colau va assegurar que el Primavera Sound continuaria a Barcelona i que podria fer una edició ampliada tant el 2022 com el 2023. L’alcaldessa va garantir que el pressupost no seria cap problema. Ho va fer pocs dies després que els organitzadors del festival amenacessin d’abandonar la ciutat per les traves que deien que els posava l’Ajuntament. Finalment han optat per la dobla seu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.