Colau: “El Primavera Sound es queda a Barcelona”

L'alcaldessa de la capital catalana afirma que al festival del 2023 es repetirà el format ampliat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha comparegut aquest divendres per mostrar el suport del consistori al Primavera Sound, després que un dels directors del festival, Gabi Ruiz, hagi amenaçat de deixar-lo de celebrar a la capital catalana, en una entrevista a La Vanguardia. En declaracions als mitjans, l’alcaldessa ha manifestat que “la nostra sintonia és absoluta i el compromís de la ciutat amb el Primavera també és absolut”, i ha assegurat que “està fora de tot dubte que el Primavera Sound es queda a Barcelona”.

Per tal de mostrar el compromís de l’Ajuntament, Colau s’ha referit a un dels punts conflictius que va assenyalar el director del festival: la possibilitat que l’edició del 2023 compti amb el format ampliat, és a dir, que duri dos caps de setmana, com està previst per l’any vinent. “Jo mateixa vaig sortir a anunciar l’edició ampliada del 2022”, ha remarcat l’alcaldessa, afegint que el consistori està “treballant perquè l’edició ampliada es doni el 2022 i també el 2023”.

Respecte a la queixa sobre el preu de lloguer que han de pagar els organitzadors, Colau ha negat que el conflicte estigui relacionat amb cap problema econòmic. A més, la líder de l’executiu municipal ha explicat que aquest divendres hi ha una reunió d’urgència entre els directors del festival i el tinent d’alcalde de Cultura, Jordi Martí: “Mai he tingut dubtes de la complicitat entre Barcelona i el Primavera Sound i, si n’hi havia cap, quedarà resolt en la reunió que es farà avui”, ha afirmat Colau.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides