El Primavera Sound mira cap a Madrid: “Barcelona no ens vol”

Un dels directors del festival assegura que l'Ajuntament de Barcelona els tracta "com una molèstia"

    El Primavera Sound al Poble Espanyol de Barcelona

    Foto: @Primavera_Sound

    Un dels directors del Primavera Sound, Gabi Ruiz, ha acusat el govern de l’Ajuntament de Barcelona de no tenir interès ni respecte pel festival musical i ha avisat d’un possible trasllat a Madrid si les relacions amb el consistori no milloren. En una entrevista a l’emissora de ràdio del propi festival, Ruiz ha assegurat que “Barcelona no ens vol” i ha insistit que no vol diners, “només respecte i com que no ens respecten se’m fa complicat ser aquí”.

    “El govern municipal, format per dos partits, no ens vol. Seria ben fàcil asseure’ns i parlar com si fóssim persones normals i en 15 minuts tindríem els problemes resolts”, ha manifestat el codirector del Primavera Sound, que ha afirmat que els membres del consistori “no creuen en el festival”: “No creuen que sigui una proposta cultural important. Ens tracten com una molèstia“, ha lamentat.

    Respecte al futur de les pròximes edicions, Ruiz ha recordat que el 2023 hi ha eleccions i que “ja veurem qui governa el 2024”. No obstant això, ha avisat que “si a Madrid ens volen, perquè han dit que si volem fer les dues dates a Madrid ells estan encantats, doncs ja veurem“. El codirector del Primavera Sound ha destacat la “impressionant” rebuda de la Comunitat i l’Ajuntament de Madrid i, malgrat insistir que el festival, creat a Barcelona, li deu molt a la ciutat ha assegurat que “no deu res” a la classe política.

    (Visited 132 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari