Violada una noia de 19 anys a prop del Primavera Sound

Dues noies han trobat la víctima a la zona de la Mar Bella amb el nas i la mandíbula trencats

La platja de la Mar Bella de Barcelona

Una noia de 19 anys ha estat víctima d’una violació aquesta matinada de dijous a divendres. Dues joves van trobar-la en la zona de la Mar Bella de Barcelona desorientada, ferida i amb signes d’haver patit una agressió sexual, i han alertat una patrulla de la Guàrdia Urbana que hi havia per les immediacions.

La víctima, com ha avançat El Caso, no duia sabates ni roba interior i anava coberta amb una samarreta ensangonada. Segons el mitjà esmentat, la noia ha estat apallissada i presenta importants contusions i ferides a la cara i el coll: té el nas i la mandíbula trencats, però no es tem per la seva vida. La jove ha estat traslladada a l’Hospital Clínic, on s’ha activat el protocol d’agressions sexuals.

Els agents intenten esbrinar si la noia venia del Primavera Sound, el festival de música que se celebra molt a prop de la zona on se la va trobar, i també investiguen si la víctima hauria patit a més un robatori. Els Mossos d’Esquadra han assumit la investigació, i estan a l’espera d’entrevistar la jove per si pot aportar detalls de l’agressió i identificar l’autor o autors dels fets. Per ara, no s’ha produït cap detenció.

(Visited 237 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari