Violada una noia de 19 anys a prop del Primavera Sound

Dues noies han trobat la víctima a la zona de la Mar Bella amb el nas i la mandíbula trencats

La platja de la Mar Bella de Barcelona

Una noia de 19 anys ha estat víctima d’una violació aquesta matinada de dijous a divendres. Dues joves van trobar-la en la zona de la Mar Bella de Barcelona desorientada, ferida i amb signes d’haver patit una agressió sexual, i han alertat una patrulla de la Guàrdia Urbana que hi havia per les immediacions.

La víctima, com ha avançat El Caso, no duia sabates ni roba interior i anava coberta amb una samarreta ensangonada. Segons el mitjà esmentat, la noia ha estat apallissada i presenta importants contusions i ferides a la cara i el coll: té el nas i la mandíbula trencats, però no es tem per la seva vida. La jove ha estat traslladada a l’Hospital Clínic, on s’ha activat el protocol d’agressions sexuals.

Els agents intenten esbrinar si la noia venia del Primavera Sound, el festival de música que se celebra molt a prop de la zona on se la va trobar, i també investiguen si la víctima hauria patit a més un robatori. Els Mossos d’Esquadra han assumit la investigació, i estan a l’espera d’entrevistar la jove per si pot aportar detalls de l’agressió i identificar l’autor o autors dels fets. Per ara, no s’ha produït cap detenció.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.