Pujol reconeix l’acció de Puigdemont a l’exterior

L’expresident i fundador de Convergència, convidat pel govern estant a un pas de judici pel cas Pujol, també expressa simpatia i afecte per l’expresident i fundador de Junts

Els expresidents Carles Puigdemont, Jordi Pujol, Artur Mas i Quim Torra, i la consellera Victòria Alsina
Els expresidents Carles Puigdemont, Jordi Pujol, Artur Mas i Quim Torra, i la consellera Victòria Alsina

L’acte sobre Europa del Departament d’Exteriors de la Generalitat, en el qual van participar aquest dilluns cinc expresidents de la Generalitat, va ser el marc on Jordi Pujol, rehabilitat públicament pel govern català per a l’ocasió malgrat estar a un pas del judici per la seva fortuna no declarada a Hisenda, va expressar el seu reconeixement polític a Carles Puigdemont.

Per bé que va afirmar que no està d’acord en tot amb el fundador de Junts, que va ser militant des dels anys 80 de la seva Convergència, Pujol li va traslladar no només la seva simpatia i afecte, sinó també el seu “agraïment per l’acció sostinguda de defensa a tota Europa de la causa de Catalunya”.

Puigdemont, escollit eurodiputat després d’haver-se establert a Bèlgica per evitar respondre devant la justícia espanyola per l’1-O, va ser un dels dos presidents que van intervenir no presencialment en l’acte, presentat pel periodista de TV3 Xavi Coral. L’altre, José Montilla, va aparèixer en un missatge gravat.

(Visited 107 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari