Puigneró culpa del col·lapse de la web La Meva Salut a un “volum inesperat de gent”

El vicepresident diu que “no podíem pensar que molta gent que ja s’havia descarregat el passaport covid ho tornaria a fer”

Jordi Puigneró
Jordi Puigneró

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró, justifica el col·lapse de la pàgina web La Meva Salut, on es poden descarregar els certificats de vacunació de la covid a Catalunya, a que hi van accedir més ciutadans dels que s’esperava. En declaracions al programa Els matins de TV3, Jordi Puigneró ha afirmat que “ens vam trobar de sobte un volum inesperat de gent que ja tenia el certificat, però que o no el trobava o no sabia on l’havia guardat”, motiu pel qual considera que es va col·lapsar el sistema.

El vicepresident Puigneró ha explicat que “veníem d’una implantació del certificat covid des del mes de juliol” i que, per tant,  “qualsevol persona que l’hagués volgut se’l podia descarregar des del mes de juliol”. Puigneró ha insistit en afirmar que “hem tingut des de juliol fins ara 9 milions de descàrregues fins divendres passat”, però que “quan es va prendre la decisió el que no es podia pensar és que un gran volum, gairebé la meitat d’aquestes persones que ja se l’havien descarregat, ho tornaria a fer”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.