El certificat covid a Catalunya torna a ser obligatori a partir de divendres

Ho serà als bars, restaurants, gimnasos i residències

Passaport covid

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha confirmat que el certificat covid tornarà a ser obligatori per entrar a bars, restaurants, gimnasos i residències a partir de la matinada de dijous a divendres. És a dir, amb una setmana de retard respecte del que Salut pretenia implantar, i que va quedar ajornat pel col·lapse del web i l’aplicació per descarregar el document.

Argimon ha defensat el sistema de La Meva Salut i ha lamentat aquests problemes informàtics que van obligar a suspendre l’obligatorietat del certificat. “L’eina funciona, és coneguda per la ciutadania; fins dilluns de la setmana passada hi havia hagut uns nou milions de descàrregues del certificat digital. Des de dimarts fins avui, uns dos milions”, ha informat.

El Govern admet que no esperaven que tanta gent intentés descarregar el certificat, i Salut ha iniciat una campanya per explicar com tenir-lo guardat al mòbil, sense necessitat d’entrar cada vegada a l’aplicació a descarregar-lo.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.