El govern català manté les restriccions contra l’oci nocturn

Catalunya suprimeix la limitació d'aforaments i de reunions, i manté el certificat covid per accedir a alguns locals

Oci nocturn al Front Marítim
Oci nocturn al Front Marítim

El govern de la Generalitat ha decidit eliminar a partir d’aquest divendres les restriccions d’aforament i la limitació de persones en les reunions, mantenint, però, l’oci nocturn tancat almenys una setmana més, tot i les peticions de la patronal Fecasarm d’obrir abans del Mobile World Congress (MWC). Així doncs, la restauració, els gimnasos i la cultura podran recuperar el 100% de l’aforament, que actualment estava limitat al 70%, i es podran reunir més de 10 persones en trobades socials.

Una altra restricció que se suprimeix es la limitació dels horaris per als restaurants i les activitats culturals, que fins ara només poden obrir fins a les 00:30 hores. El passaport covid, però, continuarà vigent als mateixos llocs on ja és necessari per accedir, com els locals interiors de restauració, els gimnasos i les residències de gent gran. No obstant això, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ja va anunciar que s’està estudiant la utilitat del certificat i la necessitat de mantenir-lo amb el consell assessor del govern català.

Els canvis en les restriccions entraran en vigor aquesta setmana, la matinada de dijous a divendres i, tenint en compte que en un mes tindrà lloc el MWC, també cau la recomanació de celebrar les fires i els congressos de manera telemàtica.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari